Gillette Labs Heated Razor mesjes

Met één druk op de knop een verwarmd scheermes voor een scheerbeurt die aanvoelt als een warme handdoek. De Heated Razors van Gillette Labs zijn uitgerust met een verwarmingsstrook voor continue warmte (43°C of 50°C) en comfort tijdens het scheren.

Gillette Labs Heated Razor mesjes
Sorteer op
Heated Razor
Aantal: 6 mesjes
Totaal: € 25,00  (€25,00 + gratis verzonden)
€ 4,17  p/mesje
bol.com
Heated Razor
Aantal: 4 mesjes
Totaal: € 17,00  (€17,00 + gratis verzonden)
€ 4,25  p/mesje
bol.com

Gillette innoveert opnieuw met verwarmde scheermesjes

De R&D afdeling van Gillette heeft iets nieuws: een verwarmd scheermes. De Gillette Heated Razor is ontworpen om het gevoel te geven van een warme handdoekscheerbeurt. Onder de mesjes zit namelijk een roestvrijstalen verwarmingsstaaf die in minder dan een seconden verwarmt tot 43° of 50° graden.

Heated Razor van Gillette Labs

Veelgestelde vragen

Wat is het nut van verwarmde scheermesjes?

Het doel van verwarmde scheermesjes is om de barbierservaring met een warme handdoek na te bootsen. Bovendien helpt warmte met een soepelere scheerervaring doordat ingegroeide harden naar de oppervlakte van de huid worden gehaald, dat voorkomt scheerirritatie.

Hoe werkt de Gillette Heated Razors?

Direct onder de mesjes zit een metalen strook die met een druk op de knop constant wordt verhit tot 50° graden (ook aan te passen naar 43° graden). De mesjes zijn waterdicht zodat je deze ook onder de douche kan gebruiken zonder jezelf te elektrocuteren.

De batterij geeft voor circa 18 minuten warmte. Om deze op te laden plaatst je het scheermes in het bijgeleverde laadstation.

Zijn andere Gillette mesjes te gebruiken bij de Heated Razor?

Helaas passen andere Gillette mesjes zoals de Gillette Fusion of Mach3 niet op de Gillette Heated Razor.