Onze missie

Scheermesjes kopen voel toch altijd alsof je teveel betaal. Dat je wil besparen op zo'n terugkerende aankoop is niet gek. Daar helpt Scheervergelijker je bij. Wij nemen het werk van Google afstruinen en handmatig een spreadsheet bijhouden uit handen. Onze prijsvergelijker zet de actuele prijzen van 1700+ verschillende producten uit 25+ webshops op rij zodat jij altijd de beste deal vind.

Kapperspaal

Uniek op Scheervergelijker is de prijs per mesje. Deze wordt automatisch uitgerekend op basis van de verzendkosten en het aantal scheermesjes in de verpakking. Zo vergelijk je makkelijker verschillende producten en vind je altijd de beste deal, zonder bijkomende kosten.

Onze onafhankelijkheid

Scheervergelijker is een onafhankelijke prijsvergelijker, wij zijn niet gebonden aan een specifieke webshop en verkopen zelf geen scheermesjes. Elke webshop kan gratis aangesloten worden, zo kunnen wij onze vergelijker zo relevant en groot mogelijk maken. Van een aantal webshop zijn wij 'affiliate partner', als je via ons een product aanschaf kunnen wij daar een kleine commissie over krijgen (3-8%). Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links. Het wel of niet hebben van een affiliate programma beïnvloed de positie van een webshop nooit.